Geweldig! Wanneer je verlovingsplannen hebt hoort daar natuurlijk een hartstikke mooie verlovingsring bij.. Toch? Hoewel tegenwoordig nogal wat stellen het ritueel van verloven overslaan, zijn er nog genoeg romantische en traditioneel ingestelde koppels die deze bijzondere gelegenheid niet voorbij willen laten gaan en officieel in verloving gaan, alvorens in het huwelijksbootje te stappen. Het beste moment is hiervoor enige tijd voordat jullie in ondertrouw gaan.

Diamant verlovingsringen

Bijzonder fraai is zijn de Diamanten Verlovingsringen van internet Juwelier Juwelion. Eenvoudig van vormgeving en tijdloos van design. En doordat je de ringen online bestelt (na instructies te hebben ontvangen over de pasvorm), betaal je aanzienlijk minder voor deze verlovingsringen dan wanneer je deze bij de gewone juwelier koopt. Dit geldt niet alleen voor verlovingsringen, maar ook trouwringen zijn door deze insteek veel voordeliger.

Wat doe je met je verlovingsring als je getrouwd bent?

Ga er vanuit dat je een verlovingsring circa 4 tot 9 maanden zult dragen. Hierna zal het huwelijk hebben plaatsgevonden. Het is natuurlijk enorm zonde om een prachtige (en vaak kostbare) verlovingsring aan de wilgen te hangen zodra er een trouwring bijkomt. Er zijn diverse keuzes te maken; je laat de verlovingsring omvormen tot trouwring met inscriptie. Je kunt er ook voor kiezen beide ringen separaat te dragen aan beide handen, of de verlovingsring als hanger te gebruiken aan een mooie ketting. Aan jou de keuze!

Witgouden Trouwringen

Wanneer je voorkeur voor witgouden trouwringen uitgaat, ben je ook hiervoor bij internet Juwelier Juwelion aan het juiste adres; de zeer fraaie collectie witgouden trouwringen biedt je een zeer ruime keuze. De ringen zijn eigentijds van design en je kunt optioneel altijd namen en data in de ringen laten graveren. Bezoek de website voor de uitgebreide collectie en meer informatie over de bestelprocedure.