Persoonlijk, interactief, simpel maar vooral heel leuk; iGuestbook

Persoonlijk, interactief, simpel maar vooral heel leuk; iGuestbook

Het is de dag van uw bruiloft en daar ligt het gastenboek, een groot dik boek waar iedereen wat in kan schrijven. En dan? Dan gaat het boek de kast in en kan je over 30 jaar er weer eens in kijken en dan heb je geen flauw idee meer wie wat heeft geschreven. Tegenwoordig worden er verschillende varianten bedacht op het traditionele gastenboek, dat simpelweg niet meer aantrekkelijk is. Wat nou als u een gastenboek had met filmpjes? Persoonlijke video’s van al uw vrienden en familie die op uw bruiloft waren? Dat is wat het digitale gastenboek van iGuestbook is.

Wat is een digitaal gastenboek?

Het is simpelweg een verzameling van video’s, die gemaakt zijn door de gasten zelf. Met behulp van een videozuil, met daarop een iPad gemonteerd, kunnen uw gasten gemakkelijk zelf filmpjes maken, ze hoeven slechts op een Start knop te drukken en drukken weer op Stop op het moment dat ze klaar zijn. De filmpjes mogen maximaal 60 seconden lang zijn dus geen urenlange documentaires over hoe je als kind ooit eens met een kikker wilde trouwen. Uw gasten mogen zelf kiezen wat ze willen doen, dansen, zingen, springen, wat dan ook. Zolang het maar binnen de 60 seconden blijft.

Wat is het voordeel van het digitale gastenboek van iGuestbook?

Het digitale gastenboek is zoveel leuker dan een standaard gastenboek, daarnaast, u hoeft zich nergens zorgen over te maken. U reserveert een videozuil op www.iguestbook.nl en deze zal dan bij u bezorgd worden. Groningen, Limburg, Flevoland, het maakt niet uit want de videozuil wordt overal bezorgd. De dag na het evenement wordt de videozuil opgehaald en binnen een paar dagen heeft u een DVD met HD kwaliteit met daarop u eigen digitale gastenboek. Kijk voor meer informatie op www.iguestbook.nl.