De bruiloft, voor sommige vrouwen staat deze al tientallen jaren omcirkeld in de agenda. Anderen genieten vooral van het moment zelf, maar het is hoe dan ook belangrijk dat er ook voor later foto’s beschikbaar zijn. Hoe maak je nou het perfecte plaatje voor de perfecte dag?

Om te beginnen bij het einde. Na de ceremonie volgt er vaak een exit vanuit de trouwlocatie door het bruidspaar. Hierbij was het vaak gebruikelijk om met witte rijst te gooien wat geluk zou brengen bij het bruidspaar. Tegenwoordig zijn er meerdere andere opties zoals bijvoorbeeld bellenblazen, bloemen of confetti. Het gaat er vooral om dat dit een erg mooi moment is om te fotograferen.

Ook groepsfoto’s mogen niet ontbreken. Uiteraard ben je wel vrij in hoeverre je dit zelf invult. De een kies voor een grote foto met alle gasten er op. De ander kiest voor meerdere foto’s van verschillende kliekjes die het bruidspaar kent zoals familie en vrienden. Echter komen deze foto’s wel vaak een beetje nep over. Mocht je liever een spontane foto maken kies dan een groots moment uit, zoals tijdens een speech of bij het aansnijden van de taart. Ook kan het gebeuren dat de gastenlijst weer eens iets uit de hand is gelopen en de volledige groep niet op een kiekje past. Het is dan bijvoorbeeld een mogelijkheid om een drone te gebruiken. Dit onbemande vliegtuig kan vanuit de lucht de groep en de omgeving fotograferen.

Andere mooie foto momenten zij de binnenkomst van de bruid en bruidegom, het uitwisselen van geloften, de kus en uiteraard de eerste dans.

Uiteraard wil je niet zelf op je grote dag in de weer zijn met camera’s. gelukkig zijn er voldoende opties zoals het inhuren van een event fotograaf. Misschien heeft een familielid of kennis laatst nog een avondcursus plaatjesschieten gevolgd. Met name creativiteit en plezier zijn belangrijk en dienen uiteraard ook van de foto’s af te stralen Check voor meer info http://www.remydeklein.com