Een verlovingsring die gezien mag worden!

Ben je op zoek naar een verlovingsring en ga je jouw partner ten huwelijk vragen? Denk dan even goed na over de keuze die je maakt. Een verlovingsring is namelijk veel meer dan een ring alleen. Het markeert een transitiefase, het is een object dat je nodig hebt bij een huwelijksaanzoek, maar het gaat verder dan dat. Jouw partner zal na het aanzoek de ring aan iedereen laten zien. Haar vader, haar moeder en haar vriendinnen. Daarom is het goed om niet alleen te kijken naar de verlovingsringen zelf, maar ook wat zij uitstralen. Kies je een simpele ring, dan zal iedereen dit zien en meenemen in het beeld dat ze van jou hebben.

Kies voor kwaliteit

Verlovingsringen zijn er in alle soorten en maten. Maar niet alle ringen zijn even fraai wanneer je beseft dat jouw partner de ring direct laat zien aan iedereen. Wat je echt niet wilt, is dat zij de ring op Facebook zet en dat mensen reageren met nare reacties bijvoorbeeld. Je wilt niet alleen je partner verrassen met een sterke keuze: Je wilt dat jouw partner helemaal kan stralen wanneer ze de ring aan anderen kan laten zien. Daarom kies je voor kwaliteit. Edelmetaal, een mooie steen of juist een verlovingsring die zo uniek is, dat de ring direct al opvalt. Nog voordat je partner vertelt dat jullie gaan trouwen.

Kijk eens met andere ogen naar het aanbod van de juwelier. Vraag je niet alleen af wat jouw partner leuk zo vinden, maar vraag je ook af welke ring jij wilt dat getoond wordt aan jouw schoonmoeder en schoonvader. Welk signaal wil je afgeven, hoe groot mag het zijn en wat is je budget? De goede keuze voor een verlovingsring begint met het goede idee tijdens het zoeken.